Trappmålning Umeå

Vi utför trappmålningar runt om i Norrland.
Kontakta oss för att boka in hembesök!

Trappmålning Umeå

Boka hembesök

Trappmålning Umeå

Vi utför trappmålningar runt om i Norrland. Kontakta oss för att boka in hembesök!

Att måla trappan är ett vanligt steg i renoveringen

Att måla vagnstycken, räcken m.m är ofta pricken över i:et när man renoverar sin trappa. Ni väljer om ni vill utföra målningen själva eller om ni vill ha en helhetslösning där vi hjälper er med allt. Vi utför målningen på ett noggrant och fackmannamässigt sätt. Tidsåtgång varierar beroende på hur omfattande målningsarbetet är men är i normalfallet 3-4 dagar. Vad ni än väljer kommer ni glädjas åt hur er målade/renoverade trapp lyfter känslan i ert hem.

Våra arbetsmoment

  1. Täckning av golv
  2. Spackling
  3. Slipning
  4. Grundmålning 1-2 varv
  5. Täckmålning 2 varv

Är du nyfiken på hur din trappa skulle kunna se ut efter en trapprenovering? Ta en titt i vårt galleri för att se tidigare utförda trappmålningar. Där kan du få inspiration till ditt projekt och få en aning om hur resultatet kan komma att bli.

Känner du att en trappmålning kan vara på sin plats hemma hos dig? Då är du välkommen att kontakta oss på mail eller via telefon för att boka in ett hembesök med prisförslag.

info@snyggtrapp.se
070-322 22 11

Måla inomhustrappa

För den genomsnittliga trappan brukar målning inklusive grundarbete ta runt 3-4 arbetsdagar. När du kontaktar oss för en trapprenovering får du gärna berätta ifall det finns önskemål för målning också, så tar vi med det i beräkningen. I vissa fall behöver inte själva trappan renoveras, utan då kan enbart en målning vara på plats. Det betyder att du inte behöver anlita oss för båda delarna, utan det du känner finns behov av i ditt hem.

Resultatet av en trapprenovering kommer alltid skilja sig åt beroende på hu trappans skick var innan. Vi utför spackling, slipning och målning enligt konstens alla regler men det finns ingen garanti för att trappan kommer se ut som en helt ny fabriksgjord trappa i och med eventuella tryckmärken som kan finnas.

Vid en trappmålning har vi möjlighet att få till ett personligt uttryck som passar ditt hem och din personliga stil. Kanske vill du ha något klassiskt och enkelt, eller något mer modernt och spännande? Tack vare ett bra grundarbete kommer färgen hålla i många år framöver, så att du kan njuta av resultatet under väldigt lång tid. Vi ser till att målningen når upp till era förväntningar där resultatet gör skillnad för hela trapprummet, där resultatet kommer lyfta hela rummet för en fulländad helhet.

Vi erbjuder trappmålning i Umeå med närliggande områden som: Vännäs, Bjurholm, Vindeln, Hörnefors och Nordmaling.

Få offert på ditt projekt!

Välkommen att kontakta oss för att ställa frågor eller boka in ett första hembesök för trappmålning Umeå. Fyll i formuläret här på sidan eller använd våra kontaktuppgifter för att nå oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontaktuppgifter

Snyggtrapp i Umeå AB

Smörbäcksvägen 15
90592 Umeå
info@snyggtrapp.se
070-322 22 11
Org nr: 556885-3864

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

© Copyright - Snyggtrapp | Skapad av Rawdesigns