Vi utför trapprenovingar runt om i Norrland.
Kontakta oss för att boka in hembesök!

Om Snyggtrapp i Umeå AB

Boka hembesök

Om Snyggtrapp.se

Vi utför trapprenovingar runt om i Norrland. Kontakta oss för att boka in hembesök!

Det trygga valet vid trapprenovering

Jag som driver firman heter Magnus Pettersson och har tidigare jobbat på Komatsu Forest i ca 20 år, jag trivdes mycket bra där både med olika arbetsuppgifter och mina arbetskamrater. Jag har drivit företag ”vid sidan om” sedan 2006 och med tiden blev det ett naturligt steg att lämna den trygga anställningen och fokusera på den egna verksamheten. Jag är oerhört glad idag att jag vågade ta steget för nu fyller jag mina dagar med det jag älskar mest – möten med människor och att få skapa med händerna.

Ett vackert resultat och nöjda kunder ger en varm känsla i slutet av dagen. Jag har i takt med utvecklingen kunnat investera och uppgradera min maskinpark i långsam takt utan krediter eller lån. Allting inom firman sköts direkt av mig – från kundbesök till montage och färdigt resultat. Som renoveringsfirma ställs höga krav på arbetet och fokus ligger alltid i noggrannhet och nöjda kunder.

Bakgrund och kuriosa

Jag är uppvuxen i Brännland utanför Umeå. 1996 byggde vi ett hus på tomten bredvid mina föräldrars. Att bo på ”landet” men nära till stan är helt perfekt. Jag gick i unga år byggutbildning men hamnade snabbt inom industrisektorn. För några år sedan övertog jag en släktgård i Hällbacken, Arjeplog. Jag och min pappa har lagt ner otroligt mycket tid och skapat något som jag tycker är fantastiskt och är mycket stolt över. Byggt ny modern stuga och helrenoverat en gammal ladugård. Vi har gjort det mesta själva även tätskikt, kakel, klinker, badrum mm. El och VVS har vi fått hjälp med.

Kontaktuppgifter

Snyggtrapp i Umeå AB

Smörbäcksvägen 15
90592 Umeå
info@snyggtrapp.se
070-322 22 11
Org nr: 556885-3864

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Snyggtrapp | Skapad av Rawdesigns