Vi erbjuder alltid Lägsta pris-garanti
på våra renoveringar!

Priser trapprenovering

Boka hembesök

Priser trapprenovering

Vi erbjuder alltid Lägsta pris-garanti på våra renoveringar!

Varför välja oss?

  • Lägsta pris-garanti

    Alla jobb vi utför offereras med fast pris och vi anstränger oss alltid för ”det lilla extra” för att jobbet ska bli så bra som möjligt.

  • Snabbt, snyggt, tryggt

    Vi arbetar med alla tänkbara material och är därför svårt att ge ett ungefärligt pris. Att träffas personligen så ni får se vad vi kan erbjuda och vi får höra vad ni vill ha är alltid den enklaste och bästa vägen att gå. Vi är duktiga på det vi gör och siktar på att alltid vara kundens förstahandsval. När du väljer att anlita oss får du ett företag som arbetar snabbt, snyggt och tryggt.

  • Finansiering / delbetalning

    Möjligheter för delbetalning och finansiering finns, kontakta oss gärna för mer information kring vilka alternativ som erbjuds.

Få offert på ditt projekt!

Välkommen att kontakta oss för att ställa frågor eller boka in ett första hembesök. Fyll i formuläret här på sidan eller använd våra kontaktuppgifter för att nå oss och på så sätt få ett mer korrekt prisförslag utifrån din trappas skick och behov. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontaktuppgifter

Snyggtrapp i Umeå AB

Smörbäcksvägen 15
90592 Umeå
info@snyggtrapp.se
070-322 22 11
Org nr: 556885-3864

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Snyggtrapp | Skapad av Rawdesigns